Holtkamper introduceert Cocoon Aero Easy en Cocoon IQ Modulair

Holtkamper Kyte

Met de opblaasbare Kyte trok Holtkamper veel bekijks op Caravana 2014

LEEUWARDEN – Holtkamper brengt dit seizoen twee nieuwe tenttrailers op de markt: de opblaasbare Cocoon Aero Easy en de compactere Cocoon IQ Modulair.

Op Caravana 2014 trok de stand van de Nederlandse tenttrailerproducent Holtkamper veel bekijks. Daar werden de Cocoon Aero Easy  en de Cocoon IQ Modulair afwisselend opgeblazen en weer afgebroken met het Holtkamper Windforce Systeem. Om welke twee nieuwe modellen gaat het?

Cocoon Aero Easy

Om te beginnen is er de Cocoon Aero Easy, een forse tenttrailer met een roestvrijstalen frame voorzien van gasdrukveren. Dit frame is ontworpen voor het gebruik van het Windforce systeem: een systeem dat maakt dat de opblaasbare tenttrailer in nog geen vijf minuten staat. Hoewel Cocoon Aero Easy standaard is voorzien van Windforce, is het model ook heel gemakkelijk met de hand op te zetten. Zó gemakkelijk zelfs, beweert Holtkamper, dat ook kinderen, of gebruikers met een lichte beperking, de tent kunnen opzetten. De Cocoon Aero Easy is 20 cm dieper dan de Holtkamper Cocoon, heeft een bed van 210 cm bij 155 cm en is op verschillende manieren uit te breiden.

Cocoon IQ Modulair

De nieuwe Cocoon IQ Modulair is een vereenvoudigde, compactere uitvoering van de Cocoon Aero Easy. Door de grote luifel lijkt de Cocoon IQ Modulair op de Holtkamper Kyte. Windforce is niet standaard op het model, maar kan wel worden ingebouwd. De beide noviteiten zijn te zien tijdens de Holtkamper weekendshow op 1 en 2 februari 2014.

Like dit artikel
Tweet dit artikel