Nieuw bij Combi-Camp: de Valley Smart & Pure

Combi-Camp Valley Pure & Smart

Combi-Camp Valley Pure & Smart is een vouwwagen zonder poespas

HEEMSTEDE – Combi-Camp brengt een nieuwe vouwwagen op de markt: de Valley Smart & Pure.  Daarmee wil de Deense producent van tenttrailers terug naar de essentie van de vouwwagen.

Combi-Camp merkt een stijgende vraag naar vouwwagens zonder al te veel poespas. Dat heeft geleid tot de ontwikkeling van de Valley Smart & Pure: ‘Eén zijn met de natuur, maar niet spartaans’.

Dit model gaat terug naar de essentie: de vouwwagen biedt een bed op wielen en een vaste vloer, zonder verdere toevoegingen. De vouwwagen wordt geleverd inclusief binnentent, kingsize lattenbodem en oplooprem. De Valley Smart & Pure is later naar behoefte uit te breiden met voorluifel, voortent of gastencabine.

Over Combi-Camp

Combi-Camp maakt vouwwagens die staan zonder haringen of scheerlijnen. Het merk speelt al meer dan 50 jaar in op ontwikkelingen in de markt. Voorbeelden daarvan zijn de Combi-Camp Country 50th Anniversary, de Combi-Camp Valley en de Combi-Camp Flexi voor gezinnen.

Specificaties Valley Smart & Pure

Leeggewicht: 375 kg
Maximaal gewicht: 750 kg
Materiaal tent: katoen
Aantal slaapplaatsen: 2

Informatie over de Combi-Camp Valley Smart & Pure is verkrijgbaar bij Aart Kok Adventure Tenttrailer Import BV in Heemstede.

Like dit artikel
Tweet dit artikel