Hymer Smart Control

Hymer Smart Control

Hymer Smart Control

ZOETERMEER – We noemden het al even in het artikel over de 60 Edition modellen van Hymer. Het Duitse bedrijf introduceerde op de CMT in Stuttgart in de vorm van Hymer Smart Control een nieuw, multifunctioneel on-board multimediaysteem.

Met Hymer Smart Control beschikken de voertuigen over een ingebouwd multimediasysteem met geïntegreerde navigatie, waarmee ook nog eens alle benodigde informatie over het voertuig in beeld kan worden gebracht.

Zo kun je er niet alleen muziek mee beluisteren of een film op kijken, maar ook zien hoe het met de startaccu en huishoudaccu is gesteld, en hoe het zit met de vulling van de watertank en afvalwatertank. Ook kun je kijken of de eventueel aangesloten 230 V netspanning naar behoren functioneert. Uiteraard kun je voor multimedia niet alleen het beeldscherm van het Smart Control steem zelf gebruiken, maar kun je er ook een groter scherm in de woonruimte van de camper mee aansturen. Hymer is voornemens om de mogelijkheden van het Hymer Smart Control systeem in de toekomst nog verder uit te breiden.

De eerste voertuigen waarin de Duitse fabrikant van recreatievoertuigen het Hymer Smart Control systeem inbouwt, zijn de speciale 60 Edition jubileummodellen. De Hymermobil ML-I 570 „60 Edition“ en de Hymer ML-T 570 „60 Edition“ zijn af fabriek al voorzien van Hymer Smart Control.

Like dit artikel
Tweet dit artikel