Isabella Magnum Concept deeltent

kampeerzaken.nlDe nieuwe Magnum Concept deeltent van Isabella is een aanvullling op de succesrijke Penta Concept en Commodore Concept voortenten.

 

Deze handzame deeltent is net als deze 2 andere Concept modellen uitgevoerd in geavanceerd vuilafstotend IsaTex tentdoek.


 

De hightech structuur en coating van het gepatententeerde IsaTex tentdoek maken de Magnum Concept letterlijk vuilafstotend. Dat is met name bij een deeltent een belangrijk pluspunt omdat de voortent daardoor beter bestand is tegen weersinvloeden en zich tijdens de vakantie ook makkelijk laat reinigen bij het vertrek naar een volgende bestemming.

Ook in andere opzichten is de Magnum Concept interessant voor de actieve kampeerder. Met een formaat van 340 centimeter bij 230 centimeter biedt hij voor twee personen nog altijd behoorlijk veel ruimte. De constructie maakt dat de nieuwe deeltent op vrijwel alle caravans past en snel en makkelijk is op te zetten. Een speciale ‘zachte’ stootrand zorgt er daarbij voor dat de zijwanden strak op de caravan aansluiten.

 

De Magnum Concept is naar keuze leverbaar met een staalframe of CarbonX lichtgewicht tentframe. In beide bevallen is de Concept uitvoering aanzienlijk lichter dan de normale Magnum deeltent,  en natuurlijk ook veel lichter dan een normale "full size" voortent.

 

Alle wanden zijn uitritsbaar uitgevoerd zodat de tent ook dienst kan doen als een zonneluifel. De ramen in beide zijkanten kunnen open worden gezet, waarbij het  muskietengaas eventueel ongedierte buiten houdt. Optioneel kunnen er een bijpassende zonneluifel en/of uitbouw worden geleverd.

 

(klik op de foto voor een vergroting)

Like dit artikel
Tweet dit artikel