Isabella Villa nu ook leverbaar in Nederland

Isabella Villa voortent

Vrijstaande, permanent voortent van Isabella

HOEVELAKEN –  De Villa van Isabella is al een tijdje opgenomen in het leveringsprogramma van de voortentenproducent, maar was vooralsnog alleen leverbaar in de Scandinavische landen. Daar is inmiddels verandering in gekomen, want de Villa is nu ook in het Nederlandse assortiment van Isabella opgenomen.

Het betreft een tent die zijn naam eer aandoet, de Villa is namelijk een royale en permanente tent voor het gehele jaar. De voortent is extra stabiel uitgevoerd en bovendien ook vrijstaand. De wanden van Isacryl zorgen voor een prettig binnenklimaat, ze kunnen ook worden ingedeeld naar keuze ingedeeld worden. Het dak is uitgevoerd in PVC.

De Isabella Villa is 300 cm diep en wordt geleverd in twee breedtes, namelijk 550 en 650cm. De tent is vrijstaand. Daardoor is het, zoals bij normale voortenten wel gebruikelijk is, niet noodzakelijk dat er een heel scala aan omloopmaten beschikbaar is.
De 6 verschillende frontpanelen bieden de koper van een Villa 550 de keuze uit 9 mogelijkheden, bij de Villa 650 zelfs 18 mogelijkheden om met het uiterlijk en de ramen van deze vrijstaande voortent te variëren. Het stabiele frame bestaat uit vierkante aluminium profielen van 40 x 40 mm.

Like dit artikel
Tweet dit artikel