Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017, Utrecht

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017, Utrecht

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017, Utrecht

UTRECHT – Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die woensdag 11 oktober t /m zondag 15 oktober 2017 zal plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht, is voor de kampeerliefhebber van alles te beleven.

Zo kan men de laatste caravans bekijken, wegdromen in de cabine van een camper, een tent uitzoeken  of gewoon de laatste snufjes over het kampeergebied ontdekken. Op het event is voor iedere kampeerliefhebber wat wils. Zo kunnen bezoekers meekijken met het uitvouwen van vouwwagens en kunnen er proefritten gemaakt worden in een caravan of camper rondom het complex van de Jaarbeurs. Op het fietsparcours kunnen de nieuwste (elektrische) vouwfietsen en scooters worden getest. Op het Innovatieplein worden de bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in de gelegenheid gesteld om de laatste gadgets van de kampeerwereld te bewonderen en te zien wie de winnaar van de Start Up Contest is geworden. Dit jaar mogen alle bezoekers van het event zelfs overnachten op de camping op de parkeerplaats van de Jaarbeurs.

Kampeervakantie

Uiteraard is het mogelijk om alvast plannen te maken voor de eerstvolgende kampeervakantie. Zo zijn er talloze verhuurpartijen van mooie caravans, campers, tenten en vouwwagens aanwezig die om de kampeerliefhebbers te woord te staan en ze te helpen bij het maken van een keuze. Ook zijn er vertegenwoordigers van verschillende campings aanwezig waar meteen een vakantie kan worden geboekt. De vakantie begint dus pas echt na een bezoekje gebracht te hebben aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Thema: Nederland

De Kampeer & Caravan jaarbeurs heeft ieder jaar een ander thema. Dit jaar is het thema Nederland. Tijdens het event van vorig jaar is Nederland met 52% van de stemmen uitgeroepen tot het meest populaire vakantieland. Ons eigen land is voornamelijk favoriet voor weekendtrips en kortere vakanties. Dit is dan ook de reden dat het event dit jaar in Hollandse sferen is.

Praktische informatie

Woensdag 11 oktober: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 12 oktober: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 13 oktober: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 14 oktober: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 15 oktober: 10.00 – 17.00 uur

Kaarten

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl. In de voorverkoop kost een kaartje € 10,- .

Locatie

Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl

Meer informatie over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is uiteraard te vinden via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Foto: © Jaarbeurs

Like dit artikel
Tweet dit artikel