Kamperen en campings in Noorwegen

kampeerzaken.nlNoorwegen is hét uitgelezen land voor een kampeervakantie. VisitNorway, het Noorse verkeersbureau, heeft een digitale campingbrochure samengesteld met de mooiste campings van de regio Telemark in Zuid-Noorwegen.
U vindt de regio Telemark op circa drie uur rijden van Oslo in zuidwestelijke richting. Het is een aantrekkelijk vakantiegebied met een bijzondere scherenkust, historische plaatsjes, rijke tradities en een gevarieerde natuur.
 Telemark is lieflijk en ruig tegelijk met zijn beboste hellingen en kale hoogvlakten. De wegen in Telemark zijn over het algemeen rustig en goed begaanbaar.
Wat is er mooier dan van camping naar camping te trekken en de prachtige natuur optimaal op u in te laten werken? Telemark heeft alle ingrediënten voor een heerlijke kampeervakantie!
U kunt de brochure met campings in Telemark downloaden vanaf de website www.visitnorway.nl. Voor een volledig overzicht van het aanbod van alle campings in Noorwegen kunt u terecht op www.camping.no. Meer toeristische iformatie over Noorwegen vindt u op www.visitnorway.nl en www.noorwegen.org.

Like dit artikel
Tweet dit artikel