Kamperen in een kunstwerk op UrbanCampsite

UC1AMSTERDAM – Kunstliefhebbers die ook van kamperen houden of kampeerders die kunst wel kunnen waarderen, worden deze zomer op hun wenken bediend in Amsterdam.

Op een camping in de hoofdstad kan zeven weken lang worden overnacht in artistieke, bijzondere en soms gewoon gekke mobiele objecten.

Vanaf 11 augustus strijkt UrbanCampsite neer op camping Vliegenbos in Amsterdam-Noord. Het is geen traditionele camping, maar een camping waar kamperen en kunst samenkomen. Zo kun je slapen in een strobalenhuisje, een boomhut, een capsule, een oude polyester silo, een tot markies omgebouwde caravan, een kastmeubel of zelfs een bodybag. Stuk voor stuk unieke objecten die een overnachting tot een bijzondere ervaring maken. Naast deze kunstzinnige slaapplaatsen biedt de kampeerplaats alle voorzieningen van een normale camping.

UrbanCampsite is niet alleen maar een artistieke overnachtingsplaats. Ook er omheen vinden creatieve activiteiten plaats, zoals een romantische openluchtfilm, een door een plaatselijk restaurant verzorgd diner aan een meterslange tafel en spannend locatietheater.

Hieronder een aantal bijzondere overnachtingsobjecten, te boeken op UrbanCampsite.

Klik op de foto’s om ze te vergroten!

UC4

UC7

 

UC8

 

UC2

 

UC6

 

UC3

 

UC9UC10

 

UC5UC11urbancampsite5

Like dit artikel
Tweet dit artikel