Karmann Davis Trendstyle buscamper met textielachtige meubelfronten

Karmann Davis Trendstyle buscamper

Karmann Davis Trendstyle buscamper met textielachtige meubelfronten

Met de nieuwe Davis Trendstyle breekt Karmann-Mobil met het meubeldesign zoals we dat al jaren kennen. Het Duitse merk verrast met een microvezellook op de wanden, meubels en kasten.

De nieuwe oppervlaktecoating oogt geheel anders dan we gewend zijn. De coating geeft het meubilair een moderne look & feel en biedt daarnaast ook de nodige praktische voordelen. Het materiaal is robuust en afwasbaar.

Vernieuwend interieur

De textielachtig interieur van het meubilair geeft de Trendstyle-uitvoeringen van de Karmann Davis een ongewoon huiselijke sfeer en zet tegelijkertijd nieuwe frisse accenten. Niemand verwacht immers dat in een camper de meubels en de wanden van de toiletruimte met een textiellook zijn afgewerkt. Het materiaal is overigens robuust, goed afwasbaar en ongevoelig voor krassen. Karmann heeft de meubels en de werkbladen bovendien uitgevoerd in een sfeerverhogende kleurcombinatie. Deze combineert fraai combineert met de koffie/cappuccinokleuren van de bekleding.

Exterieur is ook opvallend

Karmann Davis Trendstyle buscamperOok het exterieur heeft een vernieuwende look. Karmann-Mobil heeft de buitenzijde van de camper uitgevoerd in trendy Lanzarote Grey. Die kleur vormt een mooi contrast met de zwarte lichtmetalen velgen, de zwarte luifel, het antracietkleurig embleem en de donker getinte ruiten.

Complete uitrusting

Wat betreft de uitrusting geeft Karmann-Mobil de Trendstyle een aantrekkelijk totaalpakket. Zo heeft de camper een midi-Heki, muggengaasdeur, verduisteringssysteem, elektrische opstap, buitenverlichting, multimediavoorbereiding, dieselverwarming, 90-liter brandstoftank, Isofix-bevestigingen en tafelverlenging.

De Davis Trendstyle is verkrijgbaar in vier indelingen (540, 590, 591 en 620), alle op basis van de Fiat Ducato 35 L.

Like dit artikel
Tweet dit artikel