Kip en Avento caravans met multifunctionele bedden

kampeerzaken.nlNatuurlijk is een bed in de eerste plaats om op te slapen. In caravans zonder een vast bed is zo’n bed natuurlijk een dinette en ook bedoeld om op te zitten. Vooral de wat oudere kampeerders hebben liever twee enkele bedden in plaats van een tweepersoons bed, zodat je ’s nachts niet over elkaar heen hoeft te klimmen om even naar het toilet te gaan.
Maar als je nu, om welke reden dan ook, nu nog liever in een tweepersoons bed slaapt maar bij de aanschaf van je caravan terdege rekening wilt houden met het feit dat je een dagje ouder wordt, zou je kunnen kiezen voor een caravan met de mogelijkheid voor beide opties.
 
Zowel Kip Caravans als Avento bieden in modeljaar 2009 bij meerdere modellen de mogelijkheid om van de dinette zowel een tweepersoons bed, als twee enkele bedden te maken. Met dit systeem kun je door middel van een uitschuifbare lattenbodem eenvoudig de opening tussen de twee langsbanken opvullen.
Situatie overdag:
kampeerzaken.nl
Situatie met een tweepersoons bed:
kampeerzaken.nl
Situatie met twee enkele bedden:
kampeerzaken.nl
Bij Kip Caravans is dit systeem aanwezig bij alle TCB indelingen van de Kip Vision en de Kip Grey Line, en bij Avento eveneens in de TCB indelingen van de nieuwe Avento Touristique en Gran Turismo.

Like dit artikel
Tweet dit artikel