Knaus Boxstar Plus: exclusieve actiemodellen

Knaus Boxstar Plus

Nieuwe exclusieve uitvoering van Knaus

JANDELSBRUNN – Wie net dat beetje meer luxe wil in zijn buscamper, zou kunnen profiteren van de nieuwe Boxstar Plus modellen van Knaus.

Deze actiemodellen maken een heel luxueuze buscamper van de toch al niet karig uitgeruste Boxstar. In de Boxstar Plus-modellen vinden we niet alleen een 2.3 Multi-Jet 130 pk dieselmotor op een 3.500kg chassis maar nog veel meer.

De Boxstar Plus heeft namelijk een exclusief in- en exterieurdesign dat is uitgevoerd in zwart met bruine accenten. Op zich klinkt dat misschien niet zo bijzonder, maar het vormt een bijzonder geslaagd geheel. Bruin is het nieuwe zwart, zegt Knaus niet voor niets. De buitenzijde is dan ook uitgevoerd in 2 tinten bruin terwijl we in het interieur onder meer hoogglanzende kastfronten en met leer afgewerkte zijwanden zien.

Uiteraard hoort er bij een exclusief design ook een exclusieve uitrusting en daar heeft Knaus ook voor gezorgd. De Boxstar Plus modellen hebben onder meer LED-dagrijverlichting, 16″ aluminium velgen, Ambiente verlichting, luxe individuele dinette-zetels, elektrische spiegels, airconditioning in de cabine, dubbele airbags, cruise-control, Remis cabineverduistering, een elektrische opstaptrede en nog veel meer. De dinette is uitgevoerd met individuele stoelen.

Boxstar 600 indelingDe Boxstar Plus is leverbaar in twee verschillende indelingen. Beide zijn net geen 6 meter lang, bieden 4 goedgekeurde zitplaatsen en 3 slaapplaatsen. De Street 600 heeft achterin een dwars geplaatst 2-persoons bed, de Lifetime 600 is uitgerust met 2 enkele bedden.

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel