Knaus Sport Silver Selection

Knaus Sport Silver Selection 2019

Knaus Sport Silver Selection

De Knaus Sport caravans blijft één van de meest succesvolle series van deze Duitse camper- en caravanproducent. Komend modeljaar brengt Knaus ook een actiemodel uit van de Sport, de Sport Silver Selection.

Het model is, zoals we van een actiemodel gewend zijn, niet alleen extra compleet uitgevoerd, Knaus heeft namelijk ook het uiterlijk en interieur behoorlijk aangepast.

Knaus voert de achterzijde van de Sport Silver Selection uit met de nieuwe Cat Eye Evolution led-achterlichten. Verder kun je de Silver Selection ook van de normale Knaus Sport caravans onderscheiden door de speciale, blauwe graphics. De lichtmetalen velgen in titaniumkleur vallen ongetwijfeld ook in het oog. Ook het interieur wijkt af van de normale Knaus Sport, het is uitgevoerd in een nieuw donker houtdecor met lichte accenten.

Knaus Sport Silver Selection 2019 interieurDe Sport Silver Selection caravans zijn verkrijgbaar in 15 indelingen. Daarvan hebben de 460 EU, 500 EU en 540 UE indelingen enkele bedden, welke door middel van een rolbed kunnen worden omgebouwd naar tweepersoonsbed. Verder is de Knaus Silver Selection 650 UDF uitgerust met een Sky Roof voor extra daglicht en zijn de 500 QDK en 580 QS ook leverbaar met een drievoudig multifunctioneel stapelbed, dat kan worden omgebouwd tot bankje of garage.

Uiteraard is de Knaus Sport Silver Selection voorzien van allerhande extra’s, zoals een neuswiel met indicatie van de kogeldruk, een mooie achterwand voor de keuken, ambiente verlichting, een raam met rollo in de was/toiletruimte, hordeur, extra veel contactdozen, een uitneembare en verrijdbare afvalwatertank, zwenkbare TV-steun en nog veel meer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel