Kroatische camping nu 365 dagen per jaar open

kamp-porto_sole 1 VRSAR – Een camping op het Kroatische schiereiland Istrië is voortaan 365 dagen open.

Kamperende overwinteraars krijgen er een aantrekkelijke verblijfsmogelijkheid bij en ook mensen die graag in het late najaar of het vroege voorjaar op reis gaan, worden op hun wenken bediend. Het milde klimaat en de aangeboden activiteiten en faciliteiten maken er een geduchte concurrent voor de Spaanse Costa’s van.

Als een van de weinige campings in Istrië biedt Camping Porto Sole haar gasten de mogelijkheid het hele jaar door van een verblijf in de natuur te genieten. Het kampeerterrein is al jaren een bekende bestemming voor liefhebbers van ongerepte natuur en een kristalheldere zee. Gastronomische en culturele manifestaties, het netwerk van fietspaden, de wijnroutes in de buurt, de olijvenroute, en de vele activiteiten die de camping organiseert garanderen het jaar rond een interessant en actief verblijf. Op korte afstand ligt het mooie oude stadscentrum van Vrsar. In dit sfeerrijke vissersplaatsje genoot Casanova himself van spectaculaire zonsondergangen achter de eilanden voor de kust, dat een mediterrane sfeer uitademt.

Hotel

kamp-porto_sole 2Gasten van de camping hebben ’s winters de mogelijkheid het ontbijt of diner te gebruiken in een nabij gelegen hotel. Daar wordt ook een entertainment programma aangeboden, waarbij campinggasten welkom zijn. Bij voldoende ruimte, kunnen zij ook gebruik maken van de sauna, het zwembad, de fitness en de wellness faciliteiten van hotel Pineta. Campinggasten krijgen zelfs één gratis massage en hebben kosteloos toegang tot wifi in het hotel.

In de baai van Porto Sole, beschut tegen de wind, staan in de winterperiode 221 kampeerplaatsen ter beschikking met elektriciteit en water en verwarmde sanitaire blokken. Behalve dat het een perfecte vakantieplek in de natuur is, is Porto Sole ook aantrekkelijk voor liefhebbers van een actieve vakantie.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel