Lichtgewicht camperinterieur voor Land Rover Defender 110

Nordic Overland camperinterieur voor Land Rover Defender 110

Lichtgewicht camperinterieur voor Land Rover Defender 110

Er zijn de laatste tijd steeds meer units en modules op de markt waarmee je een bestelwagen snel en eenvoudig kunt voorzien van een camperinterieur.

Maar zulke sets zijn er ook voor terreinwagens. Nordic Overland presenteert op de komende editie van de beurs Abenteur & Allrad bijvoorbeeld een nieuw camperinterieur voor de Land Rover Defender 110.

Het geheel nieuw ontwikkelde systeem is gemaakt van aluminium, waardoor het zeer licht en duurzaam is. Het bestaat uit een bergkast en een lounge bank die gemakkelijk kan worden omgebouwd naar slaapplaats. De bergkast is bijna een complete kastenwand. Hij biedt opslag voor kookgerei, kleding, voertuig- en fotografiebenodigdheden alles wat je nog meer nodig hebt. Ook heeft de kast een gootsteen, 12V-kraan, waterpomp en alle benodigde leidingen. Je kunt hem dus meteen aansluiten op de wateropslag van jouw keuze. Het systeem is voorbereid voor een 30 liter ladekoelkast maar je kunt uiteraard ook een losse koelbox gebruiken.

Het lichtgewicht systeem zo ontworpen dat je geen hefdak of iets dergelijks nodig hebt. Het camperinterieur wordt geleverd in een complete “plug & play”-uitvoering. De installatie kan in minder dan een uur volbracht worden en je hoeft geen permanente wijzigingen aan je dierbare Land Rover door te voeren. Deze uitvoering is voorzien van een poedercoating. Wie graag de handen uit de mouwen steekt kan ook de niet-gecoate doe-het-zelf set bestellen. Op verzoek kan het systeem worden gebouwd om zowel links als rechts in de cabine te passen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel