LMC introduceert Cruiser Comfort-Line 683

LMC Cruiser Comfortline

Extra compleet uitgevoerde LMC Cruiser

STUTTGART –  Ook LMC introduceert een actiemodel om geïnteresseerde camperaars tot de aanschaf van een nieuwe camper ter overtuigen.

Met de Cruiser Comfort-Line 683, zoals het actiemodel heet, komt LMC tegemoet aan de wens van veel klanten voor nog meer comfort.

LMC heeft voor het actiemodel gekozen voor één van de meest verkochte indelingen. De enkele bedden achterin, met daaronder de garage en ervoor de keuken, natte cel en L-vormige zitje rond de tafel zijn elementen die veel camperaars waarderen in een camper.

De basis wordt gevormd door een Fiat Ducato, met een 2,3 MJT motor die 150 pk levert. Optioneel is er een automatische versnellingsbak beschikbaar. Verder is de Ducato voorzien van een regen- en lichtsensor, sensoren voor de bandendruk, koplampen met zwarte randen, een glanzende skid-plate en zwarte grill.

Dat is lang niet alles, het actiemodel is ook nog eens voorzien van o.a. Climate Control, elektrische verstelbare en verwarmde buitenspiegels, bijrijdersairbag, Cruise Control, lederen multifunctioneel stuurwiel, 90 liter brandstoftank, spiegelantenne, LED dagrijverlichting, 16“ lichtmetalen velgen, hordeur, uitdraaisteunen achter, skyroof en elektrische ramen. Verder heeft de Cruiser Comfort-Line 683 een Thule markies, ZENEC navigatiesysteem en een Truma Aventa Comfort airco die met de iNet-Box kan worden geregeld.

Uiteraard heeft LMC ook het nodige gedaan om de Cruiser Comfort-Line 683 qua uiterlijk te onderscheiden van de normale modellen. Het actiemodel is daarom voorzien van een nieuw exterieurdesign in zilver metallic, zoals we dat ook van de jubileummodellen kennen.
Uiteraard is ook het interieur opgewaardeerd, met ander houtdecor en exclusieve bekleding, en 30 cm lager geplaatste bedden.

Vergeleken met het standaard model in vergelijkbare uitvoering bedraagt het prijsvoordeel ongeveer €  9.000,-. Zoals gezegd is de nieuwe Cruiser Comfort-Line 683 volgende maand te bewonderen op de CMT Messe in Stuttgart, het zal ook niet lang meer duren voordat hij bij de dealers in de showroom staat.

Like dit artikel
Tweet dit artikel