Loki Basecamp Falcon Series is een superdeluxe afzetunit voor pick-ups

Loki Basecamp Falcon Series afzetunit voor pick-ups

Loki Basecamp Falcon Series is een superdeluxe afzetunit voor pick-ups

Met de Loki Basecamp Falcon Series afzetunit transformeer je elke pickup in een luxe kampeerwagen.

De ‘Falcon Series’ is, hoewel de naam anders doet vermoeden, nog geen complete serie afzetunits maar is een vierseizoens afzetunit die verkrijgbaar is in drie verschillende formaten.

Nieuwe naam in de kampeerwereld

Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van het bedrijf Loki. Logisch, gezien het bedrijf zich voorheen alleen bezighield met het ontwerpen en produceren van modulaire showrooms en displays voor beurzen en beursstand. Echter, door de toenemende vraag naar kampeerwagens en omdat er door de pandemie amper beurzen zijn, besloot Loki dat het tijd was om in de markt van afzetunits te stappen.

Drie formaten

De Falcon afzetunit is verkrijgbaar in drie lengte: de Falcon 5, Falcon 6 en Falcon 8. Elk van deze is geschikt voor gebruik gedurende het gehele jaar – inclusief hartje winter. De Falcon 5 is de kleinste van de drie en is geschikt voor pickups met een laadbak van circa 150 centimeter (5 voet). De Falcon 6 past op pickups met een laadbak van minimaal 2 meter (6,5 voet), terwijl de Falcon 8 zo’n 245 centimeter (8 voet).

Interieur & opties

Verder is elke lengte van diverse luxes voorzien. Denk hierbij aan een compact maar compleet keukenblok (inclusief inductie kookplaat en ijskast), een groot tweepersoonsbed, een 30 liter verswatertank, airconditioning, verwarming en zonnepanelen van Zamp Obsidian. Daarnaast zijn er tal van opties beschikbaar.

Meer weten?

Benieuwd naar meer? Dan kun je terecht op de website van Loki Basecamp. Daar vind je bovendien informatie over andere interessante toekomstige producten van Loki, zoals de Icarus Series.

Like dit artikel
Tweet dit artikel