Meerbeek Caravans- en Campers nu ook dealer LMC caravans

showroom van Meerbeek Caravans- en Campers, Doetinchem

De eerste LMC caravanmodellen zijn al in de showroom van Meerbeek te bezichtigen

DOETINCHEM – Meerbeek Caravans en Campers uit het Gelderse Doetinchem is door LMC aangesteld als dealer van de caravans van LMC. Met dit dealerschap van deze caravan- en camperfabrikant uit het Duitse Sassenberg heeft Meerbeek nu beide productgroepen in de showroom staan.

Bij de caravans bestaat het programma van LMC in modeljaar 2015 uit de compleet vernieuwde Style, de Vivo, de eveneens geheel vernieuwd Musica alsmede de Maestro en Scandica. Alle LMC-caravanseries worden tegenwoordig standaard met de LTT (Long Life Technology) gebouwd waarop LMC twaalf jaar garantie op waterdichtheid geeft.

Introductie actie

Tijdens de introductieperiode kunnen klanten van Meerbeek ontdekken niet alleen ontdekken hoe hun droom LMC caravan eruit ziet, ze kunnen dan ook profiteren van de introductie actie, namelijk een voordeligere volautomatische mover voor hun nieuwe LMC caravan. Ze kunnen in plaats daarvan ook kiezen uit één van de jubileum cadeau’s ter ere van het 40-jarig jubileum van Meerbeek Caravans- en Campers.

Meerbeek voert naast LMC overigens ook caravans en camper van de merken Adria, Bürstner, Fendt, Hobby, TEC, Sprite en Swift. Er zijn momenteel zo’n 90 nieuwe 2014/15 modellen in de showroom aanwezig in de showroom van Meerbeek.

Like dit artikel
Tweet dit artikel