Niesman+Bisschof toont vernieuwde Flair serie

Niesman+Bisschof Flair 2015POLCH – Het Duitse Niesmann+Bisschoff vertegenwoordigt het topsegment binnen de Hymer groep. Dit vooraanstaande merk geniet een grote reputatie, de stand op de Caravan Salon wordt jaarlijks dan ook buitengewoon goed bezocht door de tevreden eigenaars van de bekende Arto en Flair series van dit merk, en natuurlijk ook door de vele belangstellenden.

Nadat Niesmann+Bisschof vorig jaar al de Arto serie had vernieuwd, is dit keer de Flair serie aan de beurt. Zoals het merk zelf al zegt: meer Flair is er niet. Het is de camperproducent ook dit keer weer uitstekend gelukt om een topproduct te realiseren. Niet alleen het uiterlijk straalt dit uit, ook het interieur is doordacht en hoogwaardig afgewerkt waardoor de bouwkwaliteit op alle fronten overtuigt.

Wie zo’n bijna 10 meter meter lange camper binnen stapt krijgt, bijna de indruk zich in een rijdend huis te bevinden. Er is een enorme zithoek, een riante en goed uitgeruste keuken en verder achterin een comfortabele douchehoek en toilet, met daarachter weer de slaapkamper met groot queensbed. Niesmann + Bisschoff bouwt de Flair overigens niet langer op een Ducato, maar op een Iveco Daily. Deze heeft in tegenstelling tot de Fiat namelijk achterwielaandrijving en levert standaard 177 pk. Een automatische versnellingsbak behoort tot de bijna eindeloze optielijst. Er zijn 8 indelingen en 3 verschillende lengtes beschikbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel