Nieuwe bestemmingen ACSI Reizen

kampeerzaken.nlACSI Reizen heeft voor komend seizoen zeven nieuwe bestemmingen aan het programma toegevoegd. Die nieuwe kampeerbestemmingen zoeken het hier en daar wat verderop: Australië, Zuid-Afrika, IJsland, Moors Spanje, Denemarken, Zuid-Toscane en de Noorse Fjorden.
In het zojuist verschenen ACSI Magazine Caravan & Camper Reizen 2009 staan dit jaar 42 kampeerreizen vermeld op vier continenten.

 Het gaat daarbij dus om georganiseerde kampeerreizen van meestal meerdere weken met een caravan of camper, waarbij de deelnemers in hun eigen tempo van camping naar camping reizen. Tijdens de reis, waarbij ze ze zelfs onderweg ook genoeg kunnen zien, worden diverse gezamenlijke excursies gemaakt.
De georganiseerde kampeerreizen zijn vooral populair bij 50-plussers met meer vrije tijd, volgens Ramon van Reine, directeur van ACSI. De kampeerreizen naar de verre bestemmingen als Australië, Zuid-Afrika, Marokko en IJsland zijn populair geworden, maar er is ook nog veel vraag naar de wat kortere reizen dichterbij.

Like dit artikel
Tweet dit artikel