Nieuwe deeltenten van Isabella

Nieuwe deeltenten bij Isabella

Nieuwe deeltenten bij Isabella

HOEVELAKEN – Isabella toonde op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht twee nieuwe deeltenten, die voor afgelopen zomer werden geïntroduceerd. Het ene model is een grotere versie van de Magnum 250 deeltent, die al enige tijd een behoorlijke bestseller in Duitsland en Groot Brittannië is en nu ook in Nederland steeds populairder wordt.

Het andere model is een vernieuwde uitvoering van de – de naam zegt het al – universele voortent Universal, een deeltent die zijn mannetje in alle seizoen kan staan.

Magnum 250 Coal

isabella-magnum-250-coalZoals gezegd is dit een grote variant de al enige tijd bestaande Magnum. De deeltent heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een diepte van 250 cm wat vrij bijzonder is voor een deeltent in deze klasse. Omdat de Magnum makkelijk op te bouwen is, is dit een prima reistent en bovendien ook makkelijk mee kan verhuizen naar een volgende caravan zodat men er ook dan nog veel plezier van kan hebben. De wanden zijn voorziern van voldoende ventilatiemogelijkheden voor een goede klimaatbeheersing in de tent. Isabella maakt deze tent van ademend en kleurecht Acryl. Desgewenst kan men de Magnum 250 Coal uitbreiden met een Eclipse voorzonluifel, Cosy Corner of een uitbouw Annex 250 zodat de ruimte binnen en/of buiten nog een stuk meer wordt. Inclusief frame weegt deze deeltent 36,6 kg.

Universal 360 Coal

isabella-universal-360-coalWie graag van zoveel mogelijk seizoenen wil genieten op de camping, heeft aan de Universal 360 een perfect onderkomen. Deze robuuste deeltent wordt nu geleverd in moderne grijstinten en is gemaakt van een makkelijk te reinigen en bovendien ook ademend Isacryl doekmateriaal. De vernieuwde versie onderscheidt zich door de brede vensters over het gehele front. Behalve de frontdelen zijn nu ook de zijdelen geheel uitneembaar en neerrolbaar, daardoor heeft deze deeltent nog meer mogelijkheden. De Universal 360 Coal weegt inclusief frame 46 kg.

Like dit artikel
Tweet dit artikel