Nieuwe indeling Cristall Landstar buscamper

Cristall Landstar

Cristall introduceert nieuwe indeling voor de Landstar camper

PRESTON LANCASHIRE – Cristall is na het faillissement van de Tirus Groep in handen van het Engelse Lunar Caravans Ltd. gekomen. Sinds enige tijd bouwt Lunar onder de merknaam Cristall een aantal compacte buscampers.

Het leveringsprogramma bestaat momenteel uit de exclusieve Landstar op basis van de Mercedes Sprinter en de compacte Camper Car op basis van de Nissan Evalia.

De Landstar RL die vorig jaar op de Caravan Salon werd geïntroduceerd, kent een typisch “Engelse” indeling: de keuken en natte cel direct achter de voorstoelen en achterin 2 ruime langsbanken. Cristall Landstar EWOp de komende Caravan Salon presenteert Cristall ook de Landstar EW. Ook deze wordt gebouwd op basis van een verlengde en verhoogde Mercedes Sprinter maar heeft de langsbanken direct achter de bestuurder, helemaal achterin vinden een natte cel met separate doucheruimte over de gehele breedte van de camper.

Voor allebei de Landstar modellen, die in Duitsland ongeveer 70 mille ex BPM kosten, heeft Lunar ook een zogenaamd S-pakket samengesteld. Deze „Special Edition“ omvat zo omgeveer alles wat je aan comfort en luxe zou mogen verwachten. Dit pakket heeft een meerprijs van ongeveer 10 mille ex BPM maar daarvoor heb je onder anderen een zeer exclusieve afwerking van de meubels, fraaie leren stoffering, een 160 pk dieselmotor, lichtmetalen velgen en een HD satellietontvanger.

Meer informatie en foto’s vind je op de website van Cristall.

Like dit artikel
Tweet dit artikel