Nieuwe indelingen bij Sterckeman in modeljaar 2020

Sterckeman caravans modeljaar 2020

Nieuwe indelingen bij Sterckeman in modeljaar 2020

De Franse caravanbouwer Sterckeman is al jaren sterk vertegenwoordigd in de lagere prijssegmenten. Komend modeljaar breidt Sterckeman het leveringsprogramma uitgebreid met een aantal nieuwe indelingen.

Verder zijn er voor de instapserie Easy twee extra uitrustingspakketten leverbaar en wordt het uiterlijk van de Evolution-serie op diverse punten gewijzigd.

Easy

Sterckeman Easy modeljaar 2020Sterckeman introduceerde de Easy-serie vorig jaar. Toen ging de nieuwe instapserie van start met en beperkt aantal indelingen. Dit seizoen breidt Sterckeman de serie uit met de Easy 420 CP. Deze succesvolle indeling zien we vaker bij de caravans van het Trigano-concern en heeft zijn kwaliteiten bewezen. Voorin de caravan bevindt zich het tweepersoonsbed. Dwarsgeplaatst, om ruimte te besparen. In het midden van de caravan bevindt zich aan de ene zijde de treinzit, aan de andere zijde is de hangkast en een lage kast. Achterin de caravan bevindt zich de keuken en de was/toiletruimte. De Sterckeman Easy 420 CP is niet alleen praktisch, maar door de compacte afmetingen ook licht van gewicht.

Extra uitrustingspakketten voor Easy-serie

Wie wil, kan de standaarduitrusting van de Easy-serie uitbreiden met twee pakketten:

Touring Plus Pakket
Het Touring Plus pakket bevat vooral zaken die met het rijden te maken hebben. Het bestaat uit een AKS 3004 stabilisator, schokbrekers, serviceluik 75×30 cm, reservewiel en een reservewielhouder in de disselbak.

Pack Performance
Dit pakket richt zich mee rop comfort, het bestaat uit een 5 liter Truma Therme boiler, handdouche, een Midi Heki dakluik van 70×50 cm, een hordeur, een vaste watertank van 30 liter en 3 extra LED leesspots.

Starlett Comfort

Sterckeman Starlett Comfort modeljaar 2020Ook de serie Starlett Comfort wordt uitgebreid. Komend seizoen wordt de serie aangevuld met de compacte 400 CP-indeling en de 476 PE-indeling met kinderkamer. De compacte 400 CP heeft ook een eindkeuken. Voorin bevindt zich een frans bed met daarnaast de was/toiletruimte. De indeling met kinderkamer, waarmee de serie ook wordt uitgebreid, is een stuk ruimer en heeft achterin een stapelbed. De treinzit bevindt zich in het midden en ook hier zien we voorin een frans bed met aansluitend de was/toiletruimte.

Evolution

Sterckeman Evolution caravans modeljaar 2020Komend seizoen gaat Sterckeman het uiterlijk van de Evolution-serie wijzigen. De zijwanden worden voortaan in taupe gespoten. Voorts worden de skirts in donkergrijs uitgevoerd, evenals als de optionele disselafdekking. Ook wordt de uitrusting iets uitgebreid. In de Sterckeman Evolution-modellen wordt met ingang van modeljaar 2020 standaard een hordeur gemonteerd. Ook het fraaie Ambiance Lighting pakket is voortaan standaard.

Like dit artikel
Tweet dit artikel