Nieuwe katoenen piramidetenten bij Atomatent

Atomatent Cabana tent

Twee nieuwe 2-persoons tenten bij Atomatent

UDEN – Atomatent, het tentenatelier dat een aantal jaren is opgericht door een aantal oud-medewerkers van De Waard Tenten, introduceert 2 nieuwe katoenen piramidetenten.

De nieuwe modellen van Atomatent heten Cabana en Cèrca. Beide zijn 2-persoons tenten. De Cabana is de grootste van de 2 en biedt een stahoogte van 195 cm onder de luifel. De Cèrca is lager en compacter en biedt geen stahoogte.

Cabana

Atomatent CabanaDe Cabana is een geheel nieuw ontwikkelde tent uit de stal van Atomatent. Uitgevoerd met de unieke eigenschappen die het atelier van Atomatent kenmerken, zoals het opstaande muurtje onder de luifel en stahoogte onder de luifel.

Omdat er aan de achterzijde van de tent ook nog een stok van 120 cm is geplaatst ontstaat er veel ruimte in de tent De relatief korte opzettijd gecombineerd met de aanwezige ruimte, maken de Cabana geschikt voor zowel de “trekker” als de vaste kampeerder.

Cèrca

Atomatent Cèrca tentDe Cèrca is wat lager en compacter uitgevoerd, voor die kampeerders die stahoogte minder belangrijk vinden. Ook bij dot model van Atomatent zien we weer het kenmerkende opstaande muurtje in de luifel zodat je lekker tochtvrij kunt zitten.

De uitgekiende constructie van de stokken geeft de tent veel ruimte en bovendien ook korte afspanlijnen zodat de Cèrca ook op een klein plekje past. Doordat de Cèrca snel en eenvoudig is op te zetten is deze tent bij uitstek geschikt om als trekkerstent te gebruiken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel