Nieuwe voortentluifels van Brand

brand-parasol-xl-voortentluifel

Beschut tegen zon en regen vóór de voortent

ELBURG – Om extra overdekte zitruimte vóór de voortent te realiseren is een voortentluifel ideaal. Brand introduceert 2 nieuwe voortentluifels, de Solair en Parasol XL. Deze passen aan bijna alle Brand voortenten met petluifel in de maten 08 tot 14.

De speciale bevestigingsbeugels dragen zorg voor een stabiele en optimale bevestiging aan de voortent, desgewenst kunnen de luifels opgerold worden opgeborgen onder de petluifel van de voortent. Zowel de nieuwe Parasol XL als de Solair zijn voorzien van extra intrekpees met SHS bevestiging die het mogelijk maakt om de luifel ook rechtstreeks aan de caravan te plaatsen.

brand-voortentluifel-detailDoor de speciale bevestigingsconstructie onder de petluifel van de voortent passen de nieuwe voortentluifels van Brand zonder aanpassing ook prima op oudere Brand voortenten zodat je alleen maar de juiste maat van de voortent hoeft te weten om de passende luifel te kunnen bestellen. Zolang de maat van de voortentluifel maar overeen komt met de maat van de voortent dan moet het volgens Brand passen en is het meten van de zogenaamde “A-B” maat niet nodig.

De voortentluifels, die 240 cm diep zijn, zijn vervaardigd van speciaal lichtgewicht tentdoek van TenCate in de kwalteitsklasse TC-Touring 180. Het stalen frame heeft 3 dakliggers (Parasol XL), 3 staanders met tussenliggers alsmede speciale bevestigingsprofielen. Voor seizoensbruik is het aan te raden om de luifel te voorzien van extra stabilisatie in het dak. De Parasol XL heeft bovendien 2 afritsbare zijwanden.

Meer informatie over deze voortentluifels kun je vinden op www.brand-camping.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel