Nieuwjaarsshow 2014 Schippercaravans & Campers in Echt

Schippercaravans & Campers

Tijdens de jaarlijkse Nieuwjaarsshow 2014 zijn nieuwe en gebruikte caravans en campers te bezichtigen

ECHT – Van vrijdag 3 januari tot en met zondag 5 januari 2014 vindt de jaarlijkse Nieuwjaarsshow plaats bij Schippercaravans & Campers in Echt (L.). Voor wie een nieuwe caravan zoekt is er bij een glaasje glühwein alle tijd om een offerte te laten maken.

Schippercaravans & Campers presenteert natuurlijk de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van caravans en campers, maar er is ook een uitverkoop van showroommodellen van TEC caravans en Jamet vouwwagens.

Gratis grote beurt

Meer geïnteresseerd in een occasion? De scherp geprijsde modellen zijn tijdens de show van binnen en buiten te bezichtigen. Of toch liever het comfort van een camper? Bij aankoop van een gebruikte camper biedt Schippercaravans & Campers een gratis grote beurt ter waarde van €395,00.

Aanbiedingen TEC Travelbird, Travelstyle en Travelking

Er zijn meer aanbiedingen die een bezoekje aan deze Nieuwjaarsshow aantrekkelijk moeten maken. Bij aankoop van een TEC Travelbird of Travelstyle krijgt u gratis een Camptec V2  drive mover geleverd,  inclusief AGM accupakket ter waarde van € 1.150,-. Bij aankoop van een TEC Travelking levert het bedrijf een gratis Truma SER mover inclusief AGM accupakket ter waarde van € 2400,-.

Jamet vouwwagens 2013

Bij aankoop van een Jamet vouwwagen 2013 krijgt u een extra korting van € 500,- en een gratis accessoirepakket. Er is verder 10% procent korting op verschillende kampeerartikelen op voorraad en 20% korting op alle Dorema voortenten. Movers zijn leverbaar vanaf € 1.050,- geheel gemonteerd inclusief AGM accupakket. Ten slotte is er tijdens de Nieuwjaarsshow een korting van € 20,- op de Focwa grote beurt, mits deze is ingepland voor 1 maart 2014.

Openingstijden: vrijdag 3 t/m zondag  5 januari van 11:00-17:00uur.
Info:  Schippercaravans & Campers in Echt (L.)
Tel: 0475-600011
Email: info@schippercaravans.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel