Ook in 2014 weer kampeerbeurs in drie Evenementenhallen

EvenementenhallenGORINCHEM – In het voorjaar van 2014 organiseert Evenementenhal op drie locaties in Nederland weer sfeervolle en informatieve kampeerbeurzen.

Op de locaties Hardenberg, Gorinchem en Venray wordt je in de maanden januari en februari volop geïnformeerd en geïnspireerd in de lokale evenementenhallen.

Van 31 januari tot en met 2 februari 2014 is er in het Zuid-Hollandse Gorinchem de Caravan & Camper Beurs. Tijdens deze derde editie zijn diverse merken en types caravans en campers te bewonderen. Je kunt je goed laten informeren over welk kampeermiddel het beste bij je past. Tijdens deze beurs worden enkel nieuwe campers en caravans tentoongesteld.

Noviteiten

Ben je al in het bezit van een camper of caravan? Ook dan is een bezoek aan de Evenementenhal de moeite waard. Er zijn verschillende noviteiten op de beurs te zien en je kunt vrijblijvend deelnemen aan een interessant presentatieprogramma welke door exposanten wordt samengesteld. Tevens kunt je informatie verwachten over de mooiste gebieden in Europa. Campinghouders uit binnen- en buitenland staan je te woord.

Kampeer Totaal Hardenberg en Venray

Van 14 tot en met 16 februari vindt Kampeer Totaal in de Evenementenhal in het Limburgse Venray plaats en een weekend later, van 21 tot en met 23 februari in de Evenementenhal van het Overijsselse Hardenberg. Tijdens Kampeer Totaal in beide plaatsen kun je je volop laten inspireren op kampeergebied.

Kampeer Totaal is de consumentenbeurs waar ondernemers en echte kampeerliefhebbers elkaar ontmoeten. Door de combinatie van verschillende branchegerichte leveranciers heb je volop de mogelijkheid je te oriënteren op de kampeervakantie. Diverse kampeerbedrijven tonen u de mooiste tour- en stacaravans, campers, vouwwagens en accessoires. Ook hier zijn vele campings uit binnen- en buitenland aanwezig.

Kijk voor meer informatie op de website Evenementenhal.

Like dit artikel
Tweet dit artikel