Particuliere campermarkt in Bunnik

https://www.particuliere campermarkt

Particuliere campermarkt op 30 april en 1 mei

BUNNIK – Tijdens het weekend van 30 april en 1 mei vindt alweer de derde editie van de Particuliere Campermarkt plaats. Er is dit keer gekozen voor camping De Boogaard in Bunnik. Een centraal gelegen en ook prima te bereiken locatie.

Deze campermarkt is uitsluitend bedoeld voor particulieren die hun camper willen verkopen. Er zullen naar verwachting meer dan 150 campers worden aangeboden.

De eerste 2 edities van de Particuliere Campermarkt werden gehouden op het bij Zeewolde gelegen camperpark De Wielewaal.

Naast de verkoop van campers is er ook gelegenheid om campers te verhuren. Particulieren die hun camper voor de verhuur willen aanbieden, kunnen hem tijdens deze particuliere campermarkt aan de vele belangstellenden laten zien. Ook voor ondernemers is ruimte beschikbaar, maar dan met name voor de kleinere en minder bekende ondernemers die hun relevante producten en diensten willen aanbieden.

De entree voor de Particuliere Campermarkt is gratis. Voor het aanbieden van een camper geldt per dag een bijdrage van € 27,50, of € 50,= voor het hele weekend. Aanmelden daarvoor is niet meer mogelijk, dat kon namelijk tot en met met afgelopen vrijdag 22 april.

Meer informatie vind je op de website van het evenement.

Like dit artikel
Tweet dit artikel