Reise + Camping 2022 wordt waarschijnlijk ook geannuleerd

Reise + Camping 2022 Essen

Reise + Camping 2022 wordt waarschijnlijk ook geannuleerd

Zolang de coronapandemie onze samenleving blijft beheersen, kunnen de meeste grote evenementen niet doorgaan. Zowel in Nederland, als veel andere Europese landen.

Ook de beurs Reise + Camping, die jaarlijks in het Duitse Essen wordt gehouden, zal waarschijnlijk  worden geannuleerd. Dit meldt het ‘Deutsches Caravaning Insistut’, dat zich op informatie van ingewijden beroept. Update 9/2/2022: de beurs is inderdaad geannuleerd.

Update 9/2/2022: de beurs is inderdaad geannuleerd.

 

Die ingewijden zeggen dat de organisatie en projectleiding van Reise + Camping, die van 16 tot 20 februari 2022 in Essen zou worden gehouden, bezig is om de annulering voor te bereiden. Men geeft aan dat de exacte reden van de annulering nog niet bekend is. Dit kan te maken hebben met het feit dat men anticipeert op het stijgende aantal besmettingen, waardoor de beurs uiteindelijk sowieso geannuleerd moet worden. Ook zou het te maken kunnen hebben met nieuwe verordeningen van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Men zegt dat de officiële afgelasting op 10 februari bekend wordt gemaakt. Ingewijden beweren dat de beursorganisatie vorige week contact heeft opgenomen met alle exposanten om hen mee te delen dat Reise + Camping 2022 zou worden geannuleerd.

Vakantiebeurs én kampeerbeurs

Zoals de naam al doet vermoeden biedt Reise+Camping een best wel interessante combinatie van vakantiebeurs en kampeerbeurs. De beurs, die ook vanuit Nederland prima te bereiken is, biedt een uitgebreid aanbod van recreatievoertuigen zoals caravans, stacaravans, campers, vouwwagens en tenten, alsmede allerhande accessoires en outdoor uitrusting. Daarnaast is dus ook een groot gedeelte gewijd aan toeristische informatie. Dit jaar was er op beurs Reise + Camping extra ruimte ingepland voor de Deense reispartnerregio Sonderjylland,

 

Foto’s en logo: Reise+Camping Essen, Rainer Schimm, Alex Muchnik

Like dit artikel
Tweet dit artikel