Silver introduceert compacte caravans uit Mini serie

Silver Mini caravan 270/290

Mini: nieuwe compacte caravans van Silver

NIEUWEGEIN – Vorig jaar verraste Silver met de opvallende Premium serie. Een originele en heel herkenbare caravan met een vrij smalle, beetje spitse neus.

Komend seizoen bouwt Silver de serie hefdakcaravans naar beneden toe uit met 2 modellen uit de nieuwe Mini serie. Sportieve toercaravans met veel gebruiksmogelijkheden.

De Mini serie bestaat vooralsnog uit 2 modellen, de Mini 270 en de Mini 290. Van die 2 is de kleinste het meest origineel. Dat is dan vooral vanwege het feit dat de deur, net als bij de Kip Kompakt en Kip Shelter, aan de achterzijde zit. Dat heeft zo zijn voordelen, het laden van een mountainbike of motorfiets is via de optionele transportrails een fluitje van een cent. Silver Mini 270 voortentDe compacte toercaravan heeft voorin een standaard zit die kan worden omgebouwd tot een bescheiden 2-persoons bed van 190 x 138 cm. Daarachter zien we aan de linkerkant een keurig keukenblok, en rechts een bergkast en koelkast van 85 liter. De leefruimte kan aanzienlijk worden vergroot middels de speciale voortent en luifel, die aan de achterzijde aan de caravan wordt gekoppeld.

De Mini 290 zit meer in de lijn met de bekende Silver hefdakcaravans, hier zit de deur gewoon aan de zijkant. In tegenstelling tot de Mini 270 is deze caravan wél uitgerust met een badkamer met een wc en wastafel. De keuken bevindt zich aan de achterzijde, ook hier kan de eethoek worden omgetoverd tot een 2 persoons slaapplaats.

De Mini caravans kenmerken zich verder door de polyester zijwanden en het hagelbestendige polyester dak. Beide modellen zijn voorzien van schokbrekers en een koelkast met een inhoud van 85 liter, voorts zijn ze leverbaar in diverse kleurencombinaties.

Like dit artikel
Tweet dit artikel