Sportieve voertuigen op Caravan Salon 2019

Caravan Salon Düsseldorf

Sportieve voertuigen op Caravan Salon 2019

Op de Caravan Salon, ’s werelds grootste vakbeurs voor de kampeerbranche, wordt dit jaar gehouden van 31 augustus tot en met 8 september 2019. Net als in de voorgaande jaren wordt de beurs gehouden in de Messe Düsseldorf.

Ook tijdens deze editie van de Caravan Salon kunnen de bezoekers zich verheugen op verschillende activiteiten en nieuwe thema’s. Nieuw is de speciale show “Caravaning Sports” die zijn première op het openluchtterrein tussen de hallen beleeft.

Caravaning Sports

Op deze show worden voertuigen gepresenteerd die bijzonder geschikt zijn om sportactiviteiten te combineren met een vakantie op vier (of meer) wielen. Natuurlijk bieden de meeste campers of caravans al de nodige ruimte voor een sportuitrusting of fietsen, of kunnen worden voorzien van een fietsenrek. Maar er zijn ook veel fabrikanten die speciale vrijetijdsvoertuigen in het programma hebben die perfect zijn voor sportliefhebbers, of expliciet zijn ontworpen voor actieve vakantiegangers. “Caravaning (caravannen en camperen, red.) is de ideale vakantievorm voor actieve mensen en avonturiers. Wij willen de bezoekers hier laten zien hoe veelzijdig vrijetijdsvoertuigen voor sportactiviteiten kunnen zijn – of het nu gaat om watersporten, fietsen, wandelen, wintersporten, golf of andere leuke en actieve hobby’s”, zegt Stefan Koschke, directeur van de Caravan Salon.

Caravan of camper ideaal voor actieve vakantieganger

Campers en caravans zijn natuurlijk ook ideale vervoermiddelen voor de uitrusting van de meest uiteenlopende vrijetijdsactiviteiten. Of het nu gaat om fietsen, mountainbiken, surfen, kanoën of wat voor buitensport dan ook, een camper of caravan is dan reuze handig. Daarom presenteren   verschillende fabrikanten op “Caravaning Sports” hun ideeën voor een optimaal gebruik van de opbergruimte in voertuigen en garages, presenteren zij draagsystemen, individuele meubelconcepten, slimme interieur- en sportdesigns en nemen zij natuurlijk hun speciale sportieve modellen mee naar Düsseldorf.

Foto: © Messe Düsseldorf/ctillmann

Like dit artikel
Tweet dit artikel