Stem nu op jouw favoriete Kampeerauto van het Jaar

NKC verkiezing Kampeerauto van het Jaar 2021

Stem nu op jouw favoriete Kampeerauto van het Jaar

De ANWB organiseert jaarlijks de verkiezing voor de Camper en Caravan van het Jaar. Die verkiezing hebben we net achter de rug. Nu is het de beurt aan de eveneens jaarlijkse verkiezing die door de NKC wordt georganiseerd.

Dit betreft de verkiezing voor de Kampeerauto van het Jaar. Dit is, in tegenstelling tot die van de ANWB, veel meer een publieksverkiezing.

Categorieën

Alleen de genomineerden worden door een vakjury geselecteerd. De uiteindelijke winnaar wordt door het publiek gekozen. Een ander verschil is dat de NKC-verkiezing drie categorieën heeft: buscampers, halfintegraal campers en integraal campers. Andere soorten campers zoals liners, alkoven en afzetunits worden weinig verkocht in Nederland, zodat die niet mee kunnen dingen naar de onderscheiding.

Kampeerauto van het Jaar 2021

Ook dit jaar heeft de vakjury van de NKC een selectie gemaakt uit het grote aanbod van nieuwe en vernieuwde campermodellen. Hieruit zijn per categorie drie genomineerde campers gekozen die aanspraak moeten maken op de titel Kampeerauto van het jaar. De winnende campers, of in dit geval kunnen we het beter over kampeerauto’s hebben, worden bekendgemaakt op 21 januari 2021, op de openingsdag van de Caravana in Leeuwarden. Het is vanwege het groeiende aantal coronabesmettingen uiteraard nog even afwachten of die beurs überhaupt door kan gaan. Op dit moment zijn dit soort evenementen, mits wordt voldaan aan de bekende veiligheidsvoorschriften, nog wel toegestaan.

Stem ook mee!

De NKC roept alle geïnteresseerden op om hun stem uit te brengen. Dat kan via de oranje button op deze pagina van de website van de NKC, en tot 1 november aanstaande. Op die pagina vind je ook links naar informatie over de genomineerde kampeerauto’s.

Gratis NKC-lidmaatschap winnen

Je hoeft geen NKC-lid te zijn. Sterker nog, de NKC verloot onder de mensen die een stem uitbrengen tien gratis basislidmaatschappen ter waarde van 59 euro. Als je al lid van de NKC bent terwijl je zo’n lidmaatschap wint, dat verrekent de NKC dat met jouw lidmaatschap in 2021.

Afbeelding: NKC

Like dit artikel
Tweet dit artikel