Tabbert Rossini in Finest Edition uitvoering

Tabbert Rossini Finest Edition

De Tabbert Rossini in de Finest Edition uitvoering

STUTTGART – Op de CMT, die komend weekend de deuren opent, bevindt zich onder de vele noviteiten ook een voorjaarsmodel van Tabbert.

Deze Duitse fabrikant van caravans in het hoogste prijssegment waagt zich doorgaans niet zo snel aan ‘voordeeltjes’, maar pakt met deze speciale versie van de Rossini behoorlijk uit.

De Tabbert Rossini Finest Edition is voorzien van een aantal zaken die niet alleen het uiterlijk verbeteren, maar die ook praktisch zijn en het comfort verhogen.

Zo zien we niet alleen fraaie graphics op de gladde zijwanden en lichtmetalen velgen, maar ook een disselafdekking en een verlaagde entree alsmede verlichting voor de voortent met bewegingsmelder. De Rossini Finest Edition is tevens  voorzien van een rolbare afvalwatertank, een Midi Heki dakluik, een hordeur en een 22 inch televisie met 360 graden draaibare bevestigingssteun. Handig zijn ook de stopcontacten die behalve de gebruikelijke 230 V aansluiting ook van een USB aansluiting zijn voorzien.  Het Tabbert slaapsysteem en de indirecte verlichting dragen uiteraard ook hun steentje bij aan het comfort.

Afhankelijk van de gekozen indeling van de Tabbert caravans kan het prijsvoordeel  oplopen van 5271 euro tot 6026 euro. Er zijn 3 indelingen: De 480 TD 2,3 heeft voorin een Frans bed en achterin een rondzit. Verder is er de 490 DM 2,3 met middendinette, stapelbedden achterin en een dwarsgeplaatst tweepersoons bed voorin, en de 540 E 2.3 met achterin een rondzit en voorin enkele bedden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel