Uit-je Tent weekend 2015

Uit-jeTent weekend

Heerlijk en goedkoop kamperen tijdens het Uit-je Tent weekend

NOORDOOSTPOLDER – Het bekende Uit-jeTent Weekend is allang geen éénmalig evenement meer. Uit-jeTent werd immers niet alleen goed bezocht maar werd volgens de enquetes ook goed gewaardeerd, daarom zal het ook dit jaar uiteraard weer plaats vinden.

Wie kennis wil maken met alles wat de Noordoostpolder te bieden heeft op het gebied van kamperen en recreatie is van 4 tot en met 8 juni van harte welkom om tegen een vaak sterk gereduceerd tarief te komen kamperen.

Vorig jaar kampeerden er in totaal 1.040 mensen op 331 kampeerplaatsen. Inclusief de dagjesmensen werd het evenement door ruim 5000 mensen bezocht. Zo’n 67% van de gasten kwam van buiten de Noordoostpolder.

Er is vorig jaar na afloop weer een enquete gehouden waaruit bleek dat Uit-jeTent een dikke voldoende van de bezoekers kreeg. Meer dan een kwart van de bezoekers maakte gebruik van de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij verschillende polderbedrijven en boerderijen. Het bourgondische bosontbijt was de allergrootste topper maar ook de koetsentocht en de voor vorig jaar nieuwe Lichtjestocht Schokland en polderinspiratieroute in het Waterloopbos vielen in de smaak. Ook de accommodaties werden goed gewaardeerd, gemiddeld met een 8.2, en er werd zelfs vijftien keer een 10 gegeven.

Wie wil zien wat Uit-je-Tent dit jaar voor de bezoekers in petto heeft, moet de website uit-jetent.nl in de gaten houden.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel