Vakantiebeurs volgende week van start met grote bekende en veel nieuwe namen

Vakantie vakantiebeurs 2018

Vakantiebeurs volgende week van start met grote bekende en veel nieuwe namen

De Vakantiebeurs 2018 vindt plaats van 10 tot en met 14 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook deze editie van de Vakantiebeurs heeft weer een zeer diverse en uitgebreide line-up van deelnemers.

Er zijn diverse spelers voor het eerst of na afwezigheid weer op de beursvloer van de Vakantiebeurs staan, zoals Thomas Cook/Neckerman, Sunweb, Zoover, De Jong Intra Vakanties en Van der Valk Vakanties.

Exposanten die we dit jaar weer terugzien zijn onder meer TUI, Kras, Corendon en Sunliner. Nieuw op deze editie van de Vakantiebeurs zijn de nieuwkomers Bebsy en Slangen Reizen. Organisaties die zich dit jaar opnieuw verbonden aan de Vakantiebeurs zijn Target Travel met het USA-paviljoen en House of Britain met het UK & Ierland Paviljoen, Ross Holidays, Polyplan en Primavera. Ook ACSI en Vacanceselect zijn komend jaar weer op de beursvloer aanwezig.

Night at the Vakantiebeurs

’s Avonds inspiratie opdoen voor de volgende vakantie? Dat kan. Op zaterdag is het namelijk ‘Night at the Vakantiebeurs’. De complete beurs is geopend tot 20.00 uur, daarna kunnen bezoekers tot 22.00 uur in de nieuwe Experience Hal in vakantiesferen genieten van live entertainment, een hippiemarkt, culinaire versnaperingen en tropische drankjes.

Virtual Reality-straat

Bezoekers krijgen op de Vakantiebeurs 2018 een levensechte virtual reality-beleving. Waan je tussen de apen in de jungle, zwem met haaien of wandel door de woestijn. In de virtual reality-straat is het net alsof je er al bent en het echt beleeft.

Unieke vakantiebeelden

Gaat de drone mee in de koffer? Leer tijdens een drone-cameraworkshop op Photo Friday hoe je de mooiste gelikte vakantiekiekjes maakt vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast vindt op vrijdag ook de prijsuitreiking plaats van een fotografiewedstrijd georganiseerd door Getaway Travel.

Nieuw: Urban Terras

Een nieuwe zone in citytripthema is geboren. Time to Momo van de bekende reisgidsen laat haar auteurs-bloggers vanuit verschillende wereldsteden invliegen. Bezoekers krijgen unieke tips en informatie waarna ze zich volledig kunnen onderdompelen in de échte local lifestyle. Bespaar jezelf de tijd van honderden websites afstruinen voor dat speciale restaurant, terras of winkeltje; vraag het gewoon één van de city-experts op de Vakantiebeurs!

Reismaatje vinden op Solo Sunday

Vind een reismaatje tijdens Solo Sunday. Op zondag pitchen touroperators gespecialiseerd in soloreizen hun reis voor zowel singles als alleengaande reizigers.

Actief-, Fiets- en Wandelzone

Deze gethematiseerde zone staat volledig in het teken van actieve vakanties. Bezoek het actief-plein vol met reisspecialisten of probeer een e-bike uit op het uitgebreide fietsparcours. Een levendige groene picknick-zone met horeca en leuke activiteiten maakt het geheel af.

Inspirerende theatershows en workshops

Doe inspiratie op tijdens een van de vele presentaties en workshops van onder andere verkeersbureaus of verschillende reisorganisaties.

Veel nieuwe bestemmingen

Vakantiebeurs breidt haar uitgebreide landenaanbod verder uit. Op de 2018-editie zijn voor het eerst onder andere ook Kirgizië, Benin, Colombia en Mexico te vinden op de beursvloer.

Like dit artikel
Tweet dit artikel