Vantourer presenteert opgefriste modellijn

Vantourer buscampers model 2018

Opgefriste modellen bij Vantourer

ZOETERMEER – Vantourer, een relatief nieuw merk buscampers dat afkomstig is uit de fabriek van Knaus, zal op de Caravan Salon in Düsseldorf een behoorlijk opgefrist programma VT buscampers presenteren.

Ook is het programma met betrekking tot de diverse indelingen verder vervolmaakt, en zijn een aantal modellen nog functioneler uitgevoerd.

Vernieuwd, nog comfortabeler interieur

De 540, 600, 600L en 630 zijn uitgevoerd ligt beige frontjes voor de kasten, in ‘Noce-Opera’ meubeldecor. De tafel- en werkbladen zijn uitgevoerd in ‘Black-Brushed’. Ook de stoffering en polstering zijn vernieuwd, en worden er nieuwe meubelstoffen toegepast.

Vantourer 2018 camperDe vernieuwde Vantourer 540 kan optioneel worden uitgevoerd met een extra bed. Dat kan achterin, onder het normale hefbed worden geplaatst. Daardoor kan deze camper, ondanks het zeer compacte formaat, slaapruimte voor 4 personen bieden. Het raam in de achterzijde komt te vervallen om meer hoofdruimte te bieden, al kan dit optioneel nog wel worden geleverd.

De iets grotere VT 630 en VT 600L beschikken voortaan over een 2-delige matras. Deze kan, als de slaapplaats niet in gebruik is, makkelijker worden opgeklapt. Verder monteert Vantourer in de VT 600 een extra kleerkast. In de VT 600L en VT 540 wordt de 11kg gasfles in de gaskast vervangen door een 5kg fles die in de achterzijde wordt ingebouwd.

Was/toiletruimte

Alle Vantourer indelingen beschikken standaard over een vaste was/toiletruimte. Deze kan optioneel ook groter worden uitgevoerd. Ook kan er optioneel een hefdak worden gemonteerd, waaronder dan 2 extra slaapplaatsen beschikbaar zijn.

De Vantourer buscampers worden standaard op een Fiat Ducato chassis gebouwd. De campers zijn leverbaar in verschillende uitrustingsniveaus: Plus, Comfort en Prime. Daarnaast levert Vantourer ook nog steeds de buscampers van de Active lijn, deze worden op basis van een Peugeot gebouwd en zijn standaard voorzien van airconditioning, cruise control, een hordeur en extra bed.

Like dit artikel
Tweet dit artikel