Vernieuwde Camperstop-app heeft diverse verbeterde functionaliteiten

Camperstop-app

Vernieuwde Camperstop-app heeft diverse verbeterde functionaliteiten

De Camperstop-app, die door duizenden Europese camperaars dagelijks tijdens hun camperreizen wordt gebruikt, is na zes jaar trouwe dienst geheel vernieuwd. Sinds het moment dat de app in 2016 werd gelanceerd zijn er voortdurend al de nodige dingen veranderd.

Om een goede werking te kunnen waarborgen was het nu noodzakelijk om een volledige update voor de app te ontwikkelen. Behalve een nieuw, fris design heeft de app ook nieuwe en verbeterde functionaliteiten gekregen.

De nieuwe versie heeft efficiëntere functies zoals verbeterde, uitgebreidere filteropties gekregen alsmede een verbeterde weergave van de foto’s, de mogelijkheid om het weerbericht voor jouw bestemming te bekijken en om je favoriete camperplaatsen op te slaan. Als je inspiratie zoekt, kun je ook kijken naar de overnachtingsplaatsen die populair zijn onder de andere gebruikers.

Niet meer offline te gebruiken

Met het vernieuwen van de app heeft men ook een weloverwogen keuze moeten maken over het offline gebruik. In de oude versie van de Camperstop-app was het mogelijk om kaarten te downloaden om deze offline te kunnen gebruiken. Dit zal in de vernieuwde app niet meer mogelijk zijn. Dit vanwege de hoge kosten om dit te realiseren, het feit dat de functie niet zo veel werd gebruikt en het feit dat de kosten van mobiel internet enorm zijn gedaald.  Tegenwoordig kun je immers in heel Europa gebruik maken van je internetbundel zonder bijkomende kosten. Het voordeel van de online informatie is ook dat je dan beschikt over de meest up-to-date informatie over de camperplaats(en).

Kosten

Wie de Camperstop-App wil proberen, kan dat gedurende een proefperiode van 7 dagen gratis doen. Daarna kun je voor € 6,99 per jaar onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten van de app. Je hebt dan toegang tot 12.500+ gecontroleerde camperplaatsen door heel Europa. Als je de Facile-en-Route Campergids 2023 (die is binnenkort verkrijgbaar via o.a. bol.com) ontvang je overigens een code voor een gratis jaarlicentie waarmee je een jaar lang gratis gebruik kunt maken van de Camperstop-app.

Like dit artikel
Tweet dit artikel