Voordeel met de Dethleffs Advantage Edition

Dethleffs Advantage Edition

Voordeel met de Dethleffs Advantage Edition

ISNY – De Advantage Edition is een actiemodel van de bekende Dethleffs Advantage. Hij staat in dit geval op een Citroën chassis en heeft een geheel nieuwe look gekregen.

Daarnaast is dit model, zoals bij actiemodellen natuurlijk min of meer gebruikelijk is, voorzien van een extra complete uitrusting, en dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs.

Dethleffs Advantage EditionJe kunt de Advantage Edition bestellen als halfintegraal camper en als integraal camper. Deze zijn allebei weer verkrijgbaar in 3 indelingsvarianten en 2 verschillende lengtes. Er zijn 2 indelingen met enkele bedden en 1 met een queensbed.

Dethleffs Advantage EditionHet interieur valt op door een nieuw, modern design. Het is licht, en voorzien van een nieuwe stoffering. Ook aan de buitenzijde zie je dat de Advantage Edition modern is vormgeven. Opvallende graphics, 16 inch velgen, een automotive achterbumper met geïntegreerde achteruitrijlamp en mistlamp geven de camper een moderne en attractieve indruk.

De opbouw is uiteraard samengesteld uit de bekende, rotvrije Dethleffs Lifetime-Plus Constructie met gladde aluminium zijwanden en een dak, bodem en achterwand van hagelbestendig, glasvezelversterkt kunststof. Exclusief BPM zal de nieuwe Advantage als halfintegraal camper verkrijgbaar zijn vanaf € 57.999,-, als integraal camper vanaf € 68.499,-.

De Advantage Edition zal uiteraard zijn première beleven op de Caravan Salon 2017 in Düsseldorf.

Like dit artikel
Tweet dit artikel