Voorjaarsshow bij Camperville Dordrecht

Voorjaarshow Camperville Dordrecht

Camperville organiseert dit weekend de voorjaarsshow

DORDRECHT – Op 22 en 23 februari vindt bij Camperville Dordrecht de jaarlijkse voorjaarsshow plaats met gebruikte campers (en caravans). Eigenaar Ted van der Velden vertelt over de acties dit weekend, waaronder gratis lessen voor het C/C1-rijbewijs.

Wie plannen heeft voor aanschaf van een gebruikte camper (of caravan) kan dit weekend bij Camperville terecht. “Je kunt bij ons de wendbare Adria Twin buscamper komen bekijken, maar ook de Coachmen Mirada, een immense Amerikaanse buscamper met uitschuifwanden, en verder alle groottes en prijsklassen die daartussen zitten”, aldus Ted van der Velden. De eigenaar van Camperville hoopt tijdens de voorjaarsshow bestaande, maar vooral ook nieuwe klanten voor het camperen te winnen. “De gemiddelde camperaar wordt wat jonger”, merkt hij. “Camperen is niet langer een liefhebberij voor gepensioneerden. We hebben ook klanten tussen 35 en 45 jaar.”

Gratis rijlessen C/C1

Om het toenemende animo voor camperen vooral geen strobreed in de weg te leggen, heeft Camperville een aantal acties in petto. Wie namelijk tijdens de voorjaarsshow een camper koopt, waarvoor de bestuurder het rijbewijs C/C1 nodig heeft, krijgt tien gratis rijlessen van Camperville. Die lessen worden verzorgd door verkeerschool Wierks. Wie een camper koopt waarvoor geen speciaal rijbewijs nodig is, vist niet achter het net. Die klant krijgt van Camperville een gratis camperverzekering van Aveco voor het eerste jaar.

Technisch onderhoud en reparaties

Van der Velden raadt aan om een efficiënte voorjaarscheck te laten doen, voordat het camperseizoen weer begint. “Voor de veiligheid, maar ook voor het goede gevoel tijdens lange trips door Europa. Nieuw bij ons zijn onderhoud en reparaties. Sinds de toevoeging van autobedrijf Autoville aan het bedrijf, gebeurt vervanging van de distributieriem, controle van de remmen en de APK allemaal in eigen beheer. Door de komst van Autoville hebben we bovendien APK-gekeurde auto’s te koop, die volledig zijn nagezien.”

Stoffering vernieuwen

Nieuw bij Camperville Dordrecht is ook de vervanging van de stoffering voor camper of caravan. “Bij intensief gebruik van de camper, of bij ongelukjes, kan de bekleding van de camper smoezelig worden”, aldus Van der Velden. “We leveren nieuwe stoffering voor camper en caravan, maar ook nieuwe kussens en matrassen in iedere maat, zelfs met schuine kanten.”

Alle campers en caravans van de voorjaarsshow zijn alvast te bekijken op de website van Camperville Dordrecht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel