Weer volop activiteiten tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017

Weer volop activiteiten tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

UTRECHT – Over een paar weken is het al zo ver. Dan opent de Jaarbeurs in Utrecht haar deuren voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017. Een springlevend evenement waar je niet alleen de nieuwste campers, caravans, tenten en accessoires kunt bekijken.

Er zijn namelijk ook heel veel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld proefrijden met een camper, of kijken hoe je een caravan kunt pimpen. Er zijn in het informatieve Kampeertheater ook diverse clinics, workshops en een aantal prijzenfestivals.

Proefritje maken

Wie altijd al eens in een camper rond heeft willen rijden, of op pad had willen met een caravan heeft nu de kans. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je namelijk zelf een proefrit maken. Natuurlijk onder begeleiding van een deskundige. Het enige dat je even moet doen is je van tevoren aanmelden.

Innovatieroute

In hal 9 is het Innovatieplein. Hier vind je een overzicht van de innovaties die te zien zijn op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, met onder andere de E-Trailer, die de winnaar van de Start-Up Contest is geworden.

NKC Camping

Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats? Dat, dat kan dit jaar echt! Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staat er op parkeerterrein P2 een heuse pop-up camping.

Eerst even proberen? Verhuurmogelijkheden genoeg

Wie wil weten of een kampeervakantie wel de ultieme manier van vakantie vieren is, of wil ontdekken hoe het is om met een camper rond te trekken of een daktent uit te proberen? Er zijn op de beurs meer dan genoeg partijen die ook materiaal verhuren.

Kidsroute

Neem de (klein)kinderen gerust mee naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en ontdek daar of een kampeervakantie past bij jullie gezin. Er is een speciale Kidsroute en dat betekent onderweg en tussendoor allemaal leuke, sportieve en lekkere uitdagingen.

Live Caravan pimpen

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs heeft van Van Jan Krul Caravans een fantastische vintage caravan gekregen. Eentje uit vervlogen tijden, die overal is geweest maar ook behoorlijk is gebruikt. Hij kan dus wel een opfrisbeurt gebruiken, en dat wordt geregeld.

Kampeertheater

Wil je online je caravan verkopen maar weet je niet hoe? Of ben je een beginneling in de camperwereld en ben je op zoek naar tips? Kom naar het Kampeertheater voor de antwoorden op deze vragen en meer.

Ontdek de (e)bike op het Fietsparcours

Je ziet ze steeds vaker; de e-bike. Ben je benieuwd of zo’n elektrische fiets iets voor jou is? Probeer het eens op ons fietsparcours en laat je informeren.

Haringhappen op Nederlands terrasje

Een Nederlands biertje proeven, of haring happen? Je kunt genieten van allerlei andere typische Hollandse lekkernijen op de terrassen of de markt.

Foto: © Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Like dit artikel
Tweet dit artikel