Weinsberg Carabus Edition Fire

Weinsberg Carabus Edition Fire camper

Weinsberg Carabus Edition Fire buscamper

JANDELSBRUNN– De Weinsberg Carabus buscamper mag zich de laatste tijd al verheugen in een stijgende populariteit. Dat zal alleen nog maar meer worden met het speciale actiemodel van de Carabus, genaamd Edition Fire.

Dit actiemodel is namelijk voorzien van een groot aantal veelgevraagde extra’s, die de koper een prijsvoordeel tot wel 8400 euro op kunnen leveren.

Weinsberg heeft voor de Carabus Edition Fire de vier populairste indelingen gekozen, namelijk de Carabus 541 MQ, 601 K, 601 MQ en 631 ME. De eerste is 5,41 meter lang, de laatste 6,31 m en de andere twee modellen zijn ondanks hun naam 5,99 meter lang.

Als actiemodel zijn de Carabus Edition Fire buscampers standaard voorzien van airconditioning, en doet Weinsberg er ook een cruise control en ambiente sfeer verlichting bij. Ook hebben de actiemodellen fraaie lichtmetalen velgen en een extra grote koelkast. Maar dat is niet het enige. De Edition Fire buscampers hebben ook nog centrale vergrendeling, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrische bediende portierramen, een vanaf het stuur te bedienen DAB+ radio. Daarnaast hebben ze vouwjaloezieën van Remis in de cabine, LED verlichting in een afwateringsgoot boven de schuifdeur die bovendien ook een insectenhor en uittrekbare opstap heeft. Voorts zijn ze voorzien van CP Plus bediening met het Truma iNet-systeem, en voorbereiding voor een satellietontvanger en zonnepaneel.

Het kleinste model is de 541 MQ. Deze heeft vier gehomologeerde zitplaatsen, en achterin een dwars geplaatste bed. Een maatje groter zijn de Carabus 601 K en 601 MQ, welke ook een dwars geplaatst bed achterin hebben. De eerste biedt slaapruimte aan maar liefst vijf personen. De MQ heeft drie slaapplaatsen. Wie liever enkele bedden heeft, komt bij de 631 ME uit, van 6,31 meter lang. Ook deze heeft in totaal drie slaapplaatsen.

Meer informatie over de CaraBus EDITION [FIRE] kun je uiteraard vinden op de website van Weinsberg.

Like dit artikel
Tweet dit artikel