Zelf je tent naar wens samenstellen bij Ferrino

Ferrino Tent Set

Zelf je tent naar wens samenstellen bij Ferrino

Ferrino is een van de oudste merken in de buitensport- en kampeerbranche. In Nederland is het nog niet zo bekend, in de Alpenlanden des te meer en is het een van de grotere merken.

Het Italiaanse merk viert zelfs haar 150-jarig bestaan. Dat doet het niet met een jubileummodel, maar met een revolutionair project dat een grote stap voorwaarts is in de wereld van kamperen en outdoor.

Tent Set

Dankzij het nieuwe Tent Set-concept kan namelijk iedereen zelf de tent van zijn dromen samenstellen en zo aanpassen, dat deze perfect geschikt is voor zijn avonturen.

Unicum

In 1870, de tijd dat buitensportpionier Ferrino werd geboren, zou men dit voor onmogelijk hebben gehouden. Maar ook nu is het een absoluut unicum. Er is geen enkel ander bedrijf dat een tent ontwikkelt waarvan de configuratie helemaal kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van iedere individuele gebruiker. Tot nu toe is Ferrino met de Tent Set het enige bedrijf dat besloten heeft om deze weg in te slaan.

Hoe werkt het?

Wie geïnteresseerd is in de Tent Set van Ferrino, kan straks – het concept is op dit moment nog niet beschikbaar – gewoon de website ferrino.it of een van de geselecteerde Ferrino-dealers. Zowel via de website van Ferrino als via de dealer wordt het gehele aankoopproces ondersteund. In feite is het heel eenvoudig.

Stap voor stap je eigen tent samenstellen

Eerst bepaal je voor hoeveel personen de tent geschikt moet zijn. Daarna kun je de stokken selecteren. In de volgende stap wordt het model van de binnentent en buitentent gekozen. Daarna is het de beurt aan de footprint, tas, haringen en andere accessoires. Op die manier kun je de tent precies zo configureren zoals je zelf wil. En tot slot kun je op het muskietengaas speciale prints aan laten brengen om jouw tent nog unieker te maken. Het configureren gaat heel eenvoudig en je kunt voortdurend zien welke invloed jouw keuzes hebben op het totale gewicht en de prijs van de tent.

Like dit artikel
Tweet dit artikel